Maling af designerstole
En malet lænestol
En malet Kaare Klint Kirkestol

MALING & LAKERING AF DESIGNERSTOLE

Når vi giver designerstole nye fletsæder, kan vi, efter aftale, også give træværket en opfriskning – herunder afslibning og lakering, ligesom vi også klarer forskelligt snedkerarbejde. Et arvestykke kan nemlig have stor affektionsværdi, men mangle den indretningsmæssige kvalitet, der gør, at man har lyst til at have stolen stående i sin stue.

Det kan en renovering og ny lak heldigvis lave om på, og således kan man beholde nostalgien samtidig med, at man er glad for at se på sine møbler. Efter slibning og renovering vil stole, som udgangspunkt, have brug for en ny lak, med mindre man ønsker at beholde det rå træ, hvilket dog kræver omhyggelig vedligeholdelse.

Fordelene ved at give sine designerstole nyt liv er selvfølgelig, at man sparer nogle penge i forhold til nyprisen på tilsvarende møbler, ligesom det er mere bæredygtigt at renovere noget, der har flere gode år i sig frem for at købe nyt. Desuden er det vældig tilfredsstillende at have haft de samme møbler i mange år, og gode møbler af høj kvalitet får ofte stor affektionsværdi i en familie.

Maling og lakering gør stole så gode som nye

Når vi, hos Balderus Stoleflet, omlakerer stole, hænger det som regel sammen med, at vi har repareret det flettede sæde på stolen. Stoleflet af god kvalitet kan holde i op til 30 år, så mange af de stole, vi renoverer, har mange år på bagen. Derfor trænger de ofte også til en genopfriskning af træværket, herunder en omlakering.

Vi afsliber og lakerer gerne, når vi alligevel er i gang med vores kunders stole. Som stoleflettere har vi stor respekt for det gode håndværk og møblernes design, og det skinner også i gennem når vi renoverer dem. Det er meget tilfredsstillende at se forvandlingen på de stole, vi får ind.

Skal vi forvandle dine designerstole?

Hos Balderus Stoleflet har vi mulighed for at klare alt fra transport til og fra værkstedet, omfletning af stolesædet til reparation af træstellet – herunder også lakering efter dine ønsker.

Står du med et arvestykke eller nogle stole, der har haft mange gode år i familiens hjem, som trænger til fornyelse, så tøv ikke med at kontakte Balderus Stoleflet. Vores møbelsnedkere har mange års erfaring og stor respekt for et møbels affektionsværdi.

Du kan ringe til os på telefon +45 86 91 43 31 eller skrive til vores mail balderus@stoleflet, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Børge Mogensens Folkestol malet i forskellige farver

Børge Mogensens Folkestol malet i forskellige farver

Adresse

Over Hadstenvej 26
8370 Hadsten