Renovering af designerstole foretager Balderus Stoleflet
Balderus Stoleflet renoverer Y-stole
Balderus Stolefler renoverer designerstole
Balderus Stoleflet renoverer forskellige designerstole
Renovering af designerstole hos Balderus Stoleflet

REPARATION & RENOVERING AF DESIGNERSTOLE

Balderus Stoleflet har mere end 30 års erfaring med stoleflet og renovering af designerstole. Dine gamle eller ødelagte stole er derfor i trygge hænder hos os. Vi renoverer altid med respekt for stolens oprindelige design og naturligvis også for kundens ønsker.

Ud over at vi mestrer stoleflet – herunder alt fra franskflet til specialflet – har vi også to dygtige møbelsnedkere på værkstedet. De sørger for, efter aftale med vores kunder, at også stolens træværk bliver renoveret, så hele stolen kommer til at fremstå som ny. Desuden er der også mulighed for at få omlakeret stolene.

Du kan altså overlade dine slidte eller ødelagte designerstole til os og forvente at få nogle stole hjem, som er så gode som nye. Vi lever af godt håndværk og tilfredse kunder, og vi sætter en stor ære i at finde den helt rigtige løsning til den enkelte opgave og give designerstole nyt liv.

Kan det betale sig at renovere gamle designerstole?

Hvis du har fundet et sæt folkestole i den blå avis, på dit gamle loft eller blandt din bedstemors arvestykker, er du måske i tvivl om, om det kan betale sig at renovere stolene. Om det kan det, afhænger meget af, hvor meget stolene er værd for dig, og hvad stolenes nypris har været.

I de fleste tilfælde kan vi gøre stolene så gode som nye – og et nyt, professionelt flettet stolesæde kan holde i op til 25 år. Men hvis selve træværket er i så dårlig stand, at det ikke er muligt at renovere stolen uden at skifte store dele af stolens skelet, er det ikke sikkert, at det giver mening at renovere stolen.

Ofte vil du dog blive overrasket over, hvor meget, der faktisk kan gøres. Stole, der ved første øjekast ser kassable ud, overrasker i mange tilfælde. Når stolen først er vasket og slebet ned, gemmer sig tit et helt nyt møbel nedenunder. Med en omfletning, en afslibning og en lakering eller sæbebehandling får stolen nyt liv.

Hvis du er i tvivl, om din stol kan renoveres, hører vi meget gerne fra dig. Ring eller send os en mail med en beskrivelse af stolen, så fortæller vi dig, hvordan vi mener, vi kan hjælpe dig.

Snedkerarbejde – godt dansk håndværk

Træ er et holdbart og bæredygtigt materiale, som bruges i stort set alle møbler. I dansk design er tendensen, at træet skal fremstå så naturligt som muligt. Det giver møblerne et eksklusivt og nordisk udseende, som har gjort dansk design populært mange steder i Verden.

Et andet kendetegn ved dansk design er desuden, at det generelt holder i mange år. Det er simpelthen godt håndværk. Hvis man passer godt på sine møbler og behandler dem pænt, kan de have en lang levetid. Efter 15-30 år vil en stol dog være præget af de mange års brug.

Fordelen ved træ er imidlertid, at hvis man gerne vil forny dets udseende, kan man opfriske træværket ved at lade det slibe og lakere eller sæbebehandle på ny. En designerstol, der har været i familiens hjem i 30-50 år, kan komme til at se ud som ny, når træværket er blevet frisket op.

Vi renoverer designermøbler og giver dem nyt liv

I dag er retro in. Det betyder, at især 1950’ernes møbelkunst har fået en renæssance i de danske hjem. Bedstemors sæt af folkestole er blevet interessante igen. Med mange år på bagen har familiens arvestykker dog ofte brug for en genopfriskning.

Hos Balderus Stoleflet reparerer vi fletværket på designerstole – men når vi alligevel er i gang med en stol, er det nærliggende, at vi også sørger for at give træværket en renovering. Det gør vi selvfølgelig med respekt for stolens oprindelige design, men naturligvis også i forhold til vores kunders ønsker.

I værkstedet har vi to dygtige møbelsnedkere, som både beskæftiger sig med at flette nye sæder og som også håndterer snedkerarbejde på stolene. De har mange års erfaring med godt håndværk. Når de er færdige med en stol, der er blevet renoveret hele vejen rundt, ser den ud som ny.

Sådan får du renoveret dine designerstole

Vi tager gerne imod dit opkald, mail eller henvendelse gennem hjemmesiden, hvis du har en eller flere stole, der trænger til en kærlig hånd. Vi har meget stor respekt for vores kunders møbler og deres ønsker til renoveringen, ligesom vi har stor respekt for stolens design.

Hos Balderus Stoleflet kan vi varetage hele processen i forhold til at give din gamle, slidte eller ødelagte designermøbler nyt liv. Vi har mulighed for at tilbyde transport mellem dit hjem og vores værksted, og fra du overleverer stolen til os, til du får den igen, sørger vi for at den bliver renoveret, som vi har aftalt det. Når du får stolen igen, er den som ny.

Vi klarer med andre ord:

  • Transport til og fra værksted
  • Omfletning
  • Afslibning
  • Reparation af trædele
  • Omlakering, maling eller sæbebehandling

Når du kontakter os, hører vi din beskrivelse af opgaven, og vi giver et overslag på prisen, når vi er enige om, hvad du ønsker. Dernæst aftaler vi, hvordan overleveringen skal ske, samt andre relevante detaljer. Det er vigtigt for os altid at levere dine stole tilbage til aftalt tid.

Der er ikke to opgaver, der er helt ens hos os – så giv os et kald på  (+45) 86 91 43 31 eller send os en besked på balderus@stoleflet eller via vores kontaktformular.

Her ses et typisk før og efter billede af en renoveret Wegner Y-stol

Y-stole før og efter renovering

Adresse

Over Hadstenvej 26
8370 Hadsten