Balderus Stoleflet tilbyder transport
Bruno Mathsson Eva stol får taget gjordene af
En stol der bliver renoveret

TRANSPORT TIL & FRA VÆRKSTEDET

Balderus Stoleflet tilbyder en transportservice, som kan tilkøbes, når du får repareret dine stole hos os. Vi samarbejder med et transportfirma, som vi har stor tillid til, og du kan derfor være ganske tryg ved at lade os klare transporten.

Transport mellem A og B

Vi klarer transporten mellem vores værksted og dit hjem. Når du har valgt at få renoveret dine stole, er det nemlig rart at vide, at du kan få dem transporteret sikkert frem og tilbage.

Afhængigt af, om der er tale om en eller flere stole, er det ikke mange, der uden videre har mulighed for at transportere det hele selv – kommer du langvejs fra eller arbejder du i hverdagstimerne, er det desuden ikke sikkert, at du har mulighed for selv at køre din stole over til os.

Totalleverandør når designerstole skal renoveres

Fra dine stole forlader dit hjem og til de bliver afleveret hos dig igen, er dine stole i trygge hænder på vores værksted. Vi er totalleverandører, når det kommer til at renovere stole med flet. Vi har mere end 30 års erfaring med at renovere stole, og vores møbelsnedkerere og stoleflettere er meget dygtige.

Når du henvender dig til os, finder vi ud, hvordan vi kan hjælpe, og afhængigt af, hvad behovet er, er der en række ting, vi kan hjælpe med:

Stoleflet

-Afslibning

Renovering

Omlakering

-Transport til og fra værkstedet

Vi kan, med andre ord, varetage alt det, der er nødvendigt, for at dine designerstole bliver så gode som nye igen. Som snedkere og stoleflettere har vi stor respekt for klassiske møblers design. Derfor renoverer vi altid med den største respekt for stolens oprindelige design og dine specifikke ønsker.

Skal vi renovere dine fletstole?

Har du en gammel stol med flettet sæde, og er du i tvivl, om det kan betale sig at renovere den? Har du arvet dine bedsteforældres Wegner-stole? Er jeres gode spisebordsstole med fletsæder blevet mærket af mange års god brug? Så ring eller skriv en mail. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Vi hører gerne en beskrivelse af de konkrete stole, I står med, og så vurderer vi, hvordan vi kan give jeres stole livet tilbage!

Vi er meget glade for vores veteranbil – en gammel Volvo, der også er blevet renoveret med respekt for design og historie.

Adresse

Over Hadstenvej 26
8370 Hadsten